Kaunista ja Kannattavaa 2022

2.-4. helmikuuta 2022

Ilmainen verkkotapahtuma kauneusalan yrittäjille, jotka
haluavat lisää asiakkaita digimarkkinoinnilla.

Katso tämä lyhyt video!

Kauneusalan yrityksen pyörittäminen ei ole aina helppoa.

Tiedät, että olet ammattilainen omassa työssäsi,
mutta digimarkkinointi ja uusien asiakkaiden löytäminen verkossa voi tuntua silti hankalalta.
Haluat…

Kaikki tämä on mahdollista.

mikä parasta, minulla on jotain mikä auttaa sinua.

Kaunista ja kannattavaa -verkkotapahtumassa on kyse juuri siitä.

Miten saat lisää asiakkaita digimarkkinoinnin avulla.

14 asiantuntijaa opettavat sinulle 3 päivän aikana,
miten saat digimarkkinoinnilla lisää asiakkaita kalenteriisi.

Jos tunnistat itsesi yhdestä tai useammasta kohdasta, nyt on aika saada lisää asiakkaita digimarkkinoinnilla, joka toimii.

Tapaa verkkotapahtuman vetäjä

Hei! Olen Miia ja teen WordPress-nettisivuja palveluyrittäjille, jotka haluavat kotisivujensa tuovan heille lisää asiakkaita ja myyntiä. Koska oma taustani on kauneusalalla, tiedän kuinka hankalalta voi tuntua tehdä toimivaa digimarkkinointia ja löytää oma asiakaskunta kauneusalan yrityksellesi.

Loin tämän verkkotapahtuman, jotta sinä voisit alkaa tehdä digimarkkinointia, joka tuntuu hyvältä, tuo asiakkaita ja jättää sinulle aikaa nauttia myös vapaa-ajastasi.

Yksityiskohdat

Ei mikään keskivertokoulutus

Tapahtumia ja koulutuksia löytyy joka lähtöön, joten miten Kaunista ja Kannattavaa eroaa niistä? 

Ensinnäkin tämä verkkotapahtuma on luotu nimenomaan kauneusalan yrittäjille. Esitykset eivät ole yleisneuvoja kenelle tahansa yrittäjälle. Jokainen esitys on tehty nimenomaan kauneusalan yrittäjiä ajatellen, jotta saat niistä varmasti mahdollisimman paljon hyötyä.

Mutta mikä tärkeintä, tarkoitus ei ole, että sinulla on kolmen päivän jälkeen pitkä tehtävälista. Haluamme, että sinulla on selkeitä ja helppoja ideoita siihen, miten teet digitaalisesta markkinoinnista helpompaa ja tehokkaampaa.

Puhujat

Kuten näet, Kaunista ja Kannattavaa -verkkotapahtumaa ei kannata jättää väliin!

Usein kysyttäjä kysymyksiä

Kyllä! Tarjolla on paljon yleisiä markkinointikoulutuksia, mutta Kaunista ja Kannattavaa -verkkotapahtuma on suunnattu nimenomaan kauneusalan yrittäjille, jotta he voivat saada lisää asiakkaita digimarkkinoinnin avulla.

Tapahtuma järjestetään verkossa 2.-4.2.2022. Aloitamme jo 1.2. kick-off livellä Facebookissa ja pääset liittymään tapahtuman Facebook-ryhmään heti, kun olet hankkinut ilmaisen lippusi.

Esitykset ovat katsottavissa 48 tunnin ajan julkaisusta. Voit kuitenkin hankkia VIP-passin, jolloin saat pääsyn esityksiin vuoden ajaksi sekä bonusmateriaaleja ja -koulutuksia asiantuntijoiltamme.

Eivät saa. Ainoastaan minä, Miia, saan verkkotapahtuman vetäjänä sähköpostiosoitteesi, kun ilmoittaudut mukaan. Tämä siksi, että saat minulta tietoa tapahtumasta sekä linkit päivittäisiin esityksiin. Liityt samalla myös sähköpostilistalleni ja saat minulta tapahtuman jälkeen silloin tällöin sähköpostia nettisivuihin ja digimarkkinointiin liittyen. Voit kuitenkin halutessasi poistua listalta koska tahansa.

Tapahtuman puhujat saavat sähköpostiosoitteesi vain, jos liityt heidän sähköpostilistalleen heidän esityksensä yhteydessä. Näin saat jatkossa viestejä vain niiltä puhujilta, joista haluat oikeasti kuulla jatkossakin.

Tutustu tietosuojaselosteeseen täällä.

Jotta välttäisimme mahdollisimman paljon teknisiä ongelmia tapahtuman aikana, kaikki esitykset ovat nauhoitettu etukäteen ja ne julkaistaan ilmoitettuina ajankohtina.

Tapahtuman puhujat ovat valittu ja paikat ovat tällä hetkellä täynnä. Otamme kuitenkin affiliate-kumppaneita sekä puhujia seuraavaan tapahtumaan. Mikäli olet kiinnostunut affiliate-kumppanuudesta tai haluat ehdottaa esitystä seuraavaan Kaunista ja Kannattavaa -verkkotapahtumaan, voit lähettää sähköpostia miia@miiakuisma.fi.

Ei hätää! Laita minulle sähköpostia osoitteella miia@miiakuisma.fi ja vastaan sinulle yhden arkipäivän sisällä.

Hanki ilmainen lippusi

Hanki ilmainen lippusi Kaunista ja Kannattavaa -verkkotapahtumaan alta ja aloita matkasi kohti asiakkaita tuovaa digimarkkinointia!

Liityt samalla Tmi Miia Kuisman sähköpostilistalle. Voit poistua listalta koska tahansa. Tutustu tietosuojaselosteeseen täältä.